Diensten

 – Reiki

Sinds 1999 ben ik Reiki-master (volgens het systeem Usui Reiki Ryoho)
Door onder andere stressvolle gebeurtenissen in ons leven blokkeert onze energie. Reiki lost blokkades op en laat energie weer stromen. Lichaam en geest worden ontgift, opnieuw opgeladen en geheeld. Inzicht in het levensproces geeft ons leven een nieuwe impuls. Acute of chronische ziekten, pijn of andere ongemakken kunnen worden verlicht. Behandeling vindt plaats middels handoplegging.

Reiki vormt vandaag de dag in een groot aantal ziekenhuizen onderdeel van therapeutische programma’s en als complementaire behandeling voor kankerpatienten.

 – Minister of Health (Genesis2Church)

In 2010 opleiding gevolgd bij Jim Humble, de ontdekker van MMS, in de Dominicaanse Republiek. Hierbij de overdracht gekregen voor het vervaardigen van MMS (Master Mineral Supplement) met doel mensen te helpen en beter te maken wat betreft hun ziekte en gezondheid. Ten tijde van de aardbeving in Haiti werkzaam geweest in een Haitiaans vluchtelingenkamp en het produkt MMS in de praktijk gebruikt. Door Jim Humble ben ik benoemd tot Minister of Health.
Van Dr. Andreas Kalcker tijdens de conferentie Spirit of Health 2014 in Hannover de middelen gekregen voor het bereiden en vervaardigen van CDS (chloordioxide solution). MMS en CDS zijn de meest krachtige ziektebestrijders die men ooit heeft gekend (zie hier)

De Genesis2Church is een niet religieuze kerk met het doel om het product MMS en CDS veilig te stellen. Principe van de kerk is dat de Ministers of Health het product MMS en CDS gratis beschikbaar stellen en in ruil daarvoor een gift of donatie ontvangen.

Zie hier voor het forum en hier voor de testimonials. De resultaten zijn, zoals te zien op de video’s, opzienbarend.

  – Voeding en orthomoleculaire suppletie

Als gediplomeerd voedings-en orthomoleculaire suppletiedeskundige kan ik adviseren over voeding, vitaminen en supplementen. Tijdens mijn opleiding voeding en suppletie heb ik in 2013 bij de New Health Academy “Voeding en Kwantumgeneeskunde” gevolgd bij Dr. Saira Moeniralam. Voeding is meer dan ooit actueel. Denk hierbij aan de enorme stijging van diabetes, hart- en vaatziekten en kanker. Onze dagelijkse voeding is de allerbelangrijkste component voor een fit en gezond lichaam. Orthomoleculaire suppletie zorgt voor een perfecte gezondheid door de juiste voeding te combineren met vitaminen, mineralen en andere supplementen.

Een ongezonde leefstijl ligt aan de basis van vrijwel alle chronische ziekten. De meeste kankerdeskundigen zijn het erover eens dat kanker voor meer dan 80% wordt veroorzaakt door onze westerse leefstijl. Denk hierbij aan verarmde voeding, gifstoffen in voeding en milieu, stress en emotionele trauma’s (zie hier)

 Een mooie spreuk uit de ayurvedische gezondheidsleer is: 

Als het voedingspatroon niet goed is, hebben me­di­cij­nen geen zin. Als het voedingspatroon goed is, zijn medicijnen niet nodig. 

– Regenesis Touch

Bij de Quantum Academy heb ik de Regenesis Touch gevolgd. Regenesis-Touch is al meer dan 60 jaar hét synoniem voor “Quantum-Healing”.

Het is het levenswerk van de beroemde healer Robert Rasmusson die duizenden mensen heeft geholpen met zijn indrukwekkende healing methode. Regenesis is een werkelijk “NIEUWE DIMENSIE IN HET GENEZEN MET JE HANDEN” het is de verbinding naar onze oorspronkelijke heelheid en een verrijking op mentaal, spiritueel en emotioneel niveau.

Door gebruik te maken van de Blue Dot Energy worden aangetaste cellen weer geregenereerd en en zo kan de gezondheid weer terugkomen (Re-Genesis).  Dit zelfgenezende vermogen, wat elk mens bezit, wordt aangeraakt. Het is een bindende factor om die kracht van het zelfgenezende vermogen en levensenergie te combineren tot een natuurlijk herstel van lichaam en geest. De Blue Dot Energy is de herinnering van elke cel in het menselijk lichaam om te kunnen herstellen. Deze energie die in de geboortefase de grondslag vormt voor het groeien is als het ware slapende. Door heractivering van die energie komt het vermogen tot herstel terug. De behandelaar helpt deze energie bij de cliënt te activeren (zie hier).

 – Acupressuur

Als therapeut acupressuur kan ik tevens voorzien in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Acupressuur is één van de oudste geneeswijzen ter wereld, afkomstig uit het Taoisme en gebaseerd op het Yin en Yang principe. Acupressuur is een techniek die gerelateerd is aan acupunctuur.  De behandeling bestaat uit drukpuntmassage en er wordt gebruik gemaakt van een elektro-acupunctuur pen (er wordt niet met naalden gewerkt).

Erkent door de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

– Kinesiologie

Kinesiologie betekent letterlijk ‘bewegingsleer’. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. De behandeling vindt plaats door middel van spiertesten, waarbij de kinesioloog zachte druk op verschillende spieren uitoefent, worden onbalansen zichtbaar. De spiertesten vormen de puzzelstukjes die uiteindelijk met elkaar een beeld vormen van het hoe en waarom van de klacht. Er worden relaties gelegd met stress uit het heden, maar ook uit het verleden, omdat het lichaam negatieve ervaringen lang kan vasthouden. Als het plaatje zo compleet als mogelijk is, test de kinesioloog, wederom door middel van spiertesten uit wat de beste manier is om deze cliënt weer in balans te brengen en hoe zijn zelfgenezend vermogen het beste kan worden gestimuleerd. Want de eerste stap op weg naar genezing is inzicht in de oorzaak van de klachten.

De kinesioloog is gebonden aan de ethische cq gedragscode van het International Kinesiology College (IKC) te Zurich. Deze bevat de internationale gedragsregels voor de personen die met Touch for Health-kinesiologie werken.

 

Praktijk behandeling

Praktijk behandeling

Praktijk zithoek

Praktijk zithoek